Как да се превърнете в жената, която мъжете избират?

Да започнем от самото начало – женската енергия има четири проявления или както ги е нарекъл Юнг, четири женски архетипа. Те са любовница, момиченце, кралица и майка-домакиня. Идеята за четирите женски архетипа хрумнала на Юнг – една от многото му гениални и революционни идеи. По „учебник“, жената би трябвало да притежава по 25% от всеки от четирите архетипа, 

Любовницата е страстна, темпераментна, изобретателна, откровена и чувствена, прави това, което й хрумне. Нейната власт се основава на секса.

Какво дава: страст, наслада, див секс, множествени и лесни оргазми.

Какво получава: страст, наслада, вярност от партньора си, привързаност.

Цветове: червено и черно и тяхното фатално съчетание.

Стихия: огън.

Силни страни: Тя е добре поддържана и красива, усеща силата на своята сексуалност, същински вулкан е, затова е толкова интересна и вълнуваща за мъжете. Получава от живота всичко, което поиска, и много рядко някой й отказва нещо. Свръхенергична и колоритна, тя трудно остава незабелязана.

Любовницата се събужда у жената на възраст между 15 и 25 години. Тя подчертава своите форми, защото иска да бъде желана. Ползва солидни, ослепителни бижута, часовници, висок ток; тя е егоистична, привлекателна, съблазнително гримирана и облечена така, че да грабва вниманието отдалече – това е нейният начин на живот, затова влага доста средства в своята визия. От жената любовница лъхат артистичност и творчество, тя е харизматична и умее да омагьосва. Не обича да готви, но когато го прави, превръща храненето в събитие. Типичен пример за този архетип са Елизабет Тейлър и Мерилин Монро.

Всяка жена по природата е чувствена и сексуална и има способността да привлича вниманието на противоположния пол. НО! Липсата на увереност, страховете и грешното възпитание обаче ни карат да подтискаме своите истински желания и естествена сексуалност. 

ЗА СЪБИТИЕТО

  • КОГА? – На 04.02.2022 от 19:00-21:30ч.
  • ОНЛАЙН – в платформата ZOOM
  • ЦЕНА – 49 лв. Двоен билет (за теб и приятелка) – 79 лв. 

[wpforms id=”5152″]

Прочети още