За мен

Психолог, консултант, личен и бизнес коуч, мотиватор

Кратка биография

Родена съм в нашата прекрасна столица София. Като дете, най-любимото ми занимание бе да правя бели и да чета, и от двете по много.

Любовта към книгите ме отведе до Софийският университет ,,СВ. Климент Охридски“. Завърших факултета по журналистика със специалност “Книгоиздаване” профил “Медии и връзки с обществеността.” Имам магистратура по “Международна журналистика”.
Работила съм в печатни и електронни медии и в сферата на авиацията.

Дотук добре. Ще свърша с рутинните форми на представяне тип “CV”.

Преди няколко години претърпях тежка животоспасяваща операция. Знаех, че съм получила втори шанс за живот и знаех, че не искам да го пилея. Преди тази операция не се чувствах удовлетворена от работата си и не усещах, че съм на най-правилният път в живота си. След операцията открих своята мисия. Да помагам на хората да живеят щастливо, осъзнато и също да сбъдват мечтите си, преследвайки своите цели и мисии.

Винаги съм знаела, че цялото това четене и учене ще ми се отблагодари… белите също.

Така се стигна и до образованието ми по “Психологично консултиране” и до “коучинга”. Започнах да посещавам семинари за личностно развитие и преминах през редица трансформиращи тренинги. Обучавала съм се при треньори по “НЛП“ и психолози, работейки усилено върху себе си, влагайки цялата си любов и старание, за да ги предам и на вас.

Моята мисия е да ви помогна да се промените по начина, по които винаги сте искали. Да ви подкрепя, за да се превърнете в най-доброто, на което сте способни.

С обич: Аз!

област на работа

Областта на работата ми като психолог и личен коуч

Знам, че всяка жена е неповторима и носи невероятна сила в себе си. Моята роля като психолог и личен треньор е да помогна на всяка от Вас да развие самочувствието си и любовта към себе си, да засили енергията си, да открие мисията си.

Постигане на лично щастие

Добри взаимоотношения в партньорска връзка

Повишаване и запазване на женската енергия

Работата ми досега

232

Щастливи клиенти онлайн

56

щастливи клиенти на живо

5

онлайн програми

67+

часа лични консултации

Моите корпоративни партньори

Заживей живота на своите мечти.
Погрижи се за най-важният човек в живота си – самата ТИ!

Може да следиш всички предстоящи събития и маратони в календара.
А съвсем скоро – всички онлайн програми на запис тук в сайта.