Да започнем от самото начало – женската енергия има четири проявления или както ги е нарекъл Юнг, четири женски архетипа.

 Те са любовница, момиченце, кралица и майка-домакиня. 

Идеята за четирите женски архетипа хрумнала на Юнг – една от многото му гениални и революционни идеи.

 По „учебник“, жената би трябвало да притежава по 25% от всеки от четирите архетипа. 

 Архетип майка/домакиня

 Тя е отзивчива и подкрепяща. Грижовна, внимателна, добра домакиня и готвач. Държи на традициите, символите и ритуалите. Организира големи събирания по празниците и държи на ритуалите. Близките й я даряват с уважение и благодарност, доверяват и се и знаят, че могат да разчитат при нужда. 

 Споделят проблемите си, защото тя винаги е в състояние да ги изслуша и утеши. Поверяват й грижите за домашните любимци.      Майката-домакиня спазва поетите ангажименти и не изневерява. 

 Архетип Майка-домакиня. Жена с доминантен архетип Майка-домакиня е грижовна и състрадателна, има дълбоко желание да защитава и да се грижи за другите. Тя е безкористна и често поставя нуждите на другите пред своите. 

 Когато имаш добре развит архетип Хазяйка получаваш предложения за брак, хората знаят, че могат да разчитат на теб.  Мъжете искат да създават дом и семейство с такава жена и тя умее да задържа пари и отношения. 

КОГА? 

– 16.04.2022-18:30-21:00 в Платформата ЗУУМ

ЦЕНА: 49 лв.- Двоен билет (за теб и приятелка)- 79 лв. 

[wpforms id=”5237″ title=”false”]

Прочети още